CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Saturday, October 22, 2016

Údolí krásných žab. 1973.

Údolí krásných žab. 1973.
Пятнадцатилетнюю Яну отправили в летний лагерь куда она очень не хотела. Она немного не такая как её одноклассники и к тому же у неё роман с одним красавцем. Но здесь она познакомилась с новым дружком и они решают бежать на мотоцикле, причём на Яне кроме купальника ничего нет. Но полиция не дремлет да и погода испортилась и в результате беднягу еле откачали... 
Patnáctiletá Jana má strávit část prázdnin na letním táboře, na který se jí ale vůbec nechce, protože se poprvé zamilovala do hezkého Jindry. Je úplně jiný než kluci od nich ze třídy a moc si s ním rozumí. Jenže rodiče odjíždějí se zájezdem k moři, a tak dívka musí nakonec odjet. Soutěže ji nebaví, hlídku má v dešti, pak si sedne do mraveniště a ještě svému družstvu znemožní vyhrát. S vedoucím a ostatními dětmi odmítá spolupracovat. Protože jí Jindra nepíše a je z toho stále víc nešťastná, tak se pokusí o útěk. Využije příležitost k seznámení s místním chlapcem s motorkou a přemluví ho, aby ji odvezl na autobus domů. Jenže jsou zastaveni a kontrolováni policistou a Jana se musí jen v plavkách potupně vrátit do tábora. Cestou v lijáku nastydne, a když ji vedoucí tábora Viky najde, má horečku. Na několik dní skončí na marodce a obává se, že ji pošlou domů. Dostává však poslední šanci - může zůstat na táboře. A tak všechno nakonec dopadlo úplně jinak, než si naplánovala.
Director: Jiří Hanibal.
Cast: Milada Vnuková, Jiří Vala, Míla Myslíková, Vítězslav Jandák, Eduard Žemla, Zuzana Fišerová-Svátková, Lenka Horáková, Ivan Pokorný, Jana Kulendová, Lenka Fišerová, Miloš Drahota, Radim Mahdal, Miloš Šikola, Lucie Domesová, Otakar Brousek ml., Zuzana Zeithamlová, Jana Marková, Jiří Lír, Hana Jelínková, Václav Kotva, Jan Krafka, Zdeněk Skalický, Jiřina Bílá, Miroslav Krejča, Oldřich Lukeš, Milan Dufek, Antonín Hájek, Mirek Řihošek, Jan Vančura, Jiří Veisser, Oldřich Velen, Jana Čiháková.
Czechoslovakia, 1973. 

Údolí krásných žab. 1973.

Údolí krásných žab. 1973.
Údolí krásných žab. 1973.


No comments:

Post a Comment