CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Tuesday, April 11, 2017

Медвежата / Malí medvědáři. 1957.

Медвежата / Malí medvědáři. 1957.
 Старое забавное чехословацкое кино про ребят и зверят, вкратце содержание примерно такое: делегация вьетнамских пионеров привозит в чешский зоопарк слона и хочет получить взамен медведя. Чешским пионерам, помогающим в зоопарке, жалко отдавать своего любимого питомца, и один из юных медведеводов сбегает с медвежонком из зоопарка. А медвежонок потом сбегает от него.
Barevný dětský film. Malý Pepík, který vyrůstá v zoologické zahradě, má svého miláčka - medvídě Brumlu. Se svým starším bratrem Zdeňkem a přítelem Frantou pomáhají ve volných chvílích medvědáři Kalábovi. Do zoologické záhrady přijede na návštěvu skupina vietnamských dětí a přiveze darem slůně. Na oplátku mají hosté dostat Brumlu. Pepík se snaží podniknout všechno možné, aby se nemusel s Brumlou rozloučit. Uteče s ním ze zoologické zahrady a snaží se jej ukrýt. Vietnamské děti si zatím prohlížejí zoologickou zahradu a jejich návštěva končí slavností, na které Pepík sám předá holčičce Zue Brumlu, když poznal, že jeho jednání nebylo správné. Smíří se brzo se slůnětem, které dostane jméno po něm.
Режиссёр: Jidřich Puš, Jiří Jungwirth.
В ролях: Gustáv Heverle, Dana Medřická, Bohumil Záhorský, Vojtěch Rosenberg, Jiří Kříž, Václav Postránecký, Ladislav Bejval, Cran Thi Hien, Bedřich Bozděch, Vladimír Brabec, Lubomír Bryg, Vladimír Dvořák, Vladimír Hrubý, Ludmila Krajíčková, Josef Král, Fanda Mrázek, Z. Opršalová, vietnamské děti z dětského domova v Chrástavě.
Чехословакия, filmové studio Barrandov, 1957.
Язык: чешский, без перевода.
Download Медвежата / Malí medvědáři.
Медвежата / Malí medvědáři. 1957.
Медвежата / Malí medvědáři. 1957.

No comments:

Post a Comment